Naša uvjerenja

Mi vjerujemo da čovječanstvo još uvijek ima priliku da se mijenja i kreira održiv i prelijep svijet. Mi vjerujemo da je naša dužnost da  ostavimo ovaj svijet u dobrom stanju za našu djecu. Mi vjerujemo da svaka osoba može doprinjeti da pravimo promijenu u tom pravcu. 

Mi dizajniramo

vodeće lake i preklopne električne romobile. Sa širokom paletom proizvoda koja odgovara vozačima sa različitim potrebama: snaga i distanca ili lakoća i kompaktnost.

Naš prepoznatljivi dizajn izdvaja se po selekciji boja.

Mi proizvodimo

sa u skladu sa najvišim standardima, a naši proizvodi dostižu izvanredne performanse

 

Historija

MYWAY je započeo kao projekat u garaži 2009. godine. Nagrađivani dizajner Nimrod Sapir tražio je način kako da riješi problem prevoza u urbanim područjima sa minimalnim utroškom vremena i napora, uz smanjenje zagađenja koje je neizbježno sa upotrebom automobila.

Važni datumi

2011  –  MYWAY QUICK je po prvi put pušten u prodaju pod MYWAY kompanijom i bio je prvi laki i sklopivi električni romobil u potpunosti napravljen od aluminija sa motorom bez četkica i litijum-jonskom baterijom.

2013  –   Masovna proizvodnja započela je sa poboljšanim QUICK modelom pod imenom QUICK-1. Proizvod je postigao nevjerovatan uspjeh i bio je baza mnogih kopija koje su proizvodile druge kompanije. 

2015  –   INOKIM je predstavio LIGHT model, koji je bio lakši za nositi i brži za sklopiti. Ovaj model je ciljao novi segment tržišta i otvorio je vrata za nove korisnike.

2017  –  MINI model je pušten u prodaju sa samo 8.5 kg teže i opcijom da se vuče poput kolica kada je sklopljen.

2018  –  Predstavili smo model OX; do tada najjači model za duže distance, uz amortizere za bolji užitak vožnje i bolje performanse.

Savršenstvo se usavršava

Skoro svake godine predstavljamo nove verzije naših modela sa novim unaprijeđenjima

 

Uživajte u vožnji